2011. március 29., kedd

Ez mégsem Európa


    Trágár megjegyzéseit önmagának tetsző stílusával kísérli meg elfogadtatni. Úgy beszél, ahogy azt a legfüstösebb büdös kocsmában teszik rossz leheletű, illuminált alakok. Minden bizonnyal egy alantas gondolkodású valakiről lehet szó.
De nem! Ez az ember egy tanult fiatal, ha diplomáját kicsit megkésve is szerezte. Ott ül Európa közepén, Brüsszelben, a parlamentben. Magyarországot képviseli. Nekem ugyan nem tetszik, de engem is. Hát viselkedjen tisztességgel! Igazítsa el már valaki!
Aki szól neki, az hívja fel a régi és az új közéleti szereplők figyelmét is arra, hogy a másik - építő kritika helyetti - pocskondiázása nemcsak elégtelen bizonyítvány kiállítását jelenti önmagukról, de környezetüknek, végső soron hazánknak a lejáratását is. Az ilyen emberek húzzák össze magukat, egészen laposra, taposhatósra, ha már szégyenkezni képtelenek.

A természet nem így akarja, mégis milyen kedves ez a békés egymás mellett élés. Ne restellje a kutyustól, a cicától és az egérkétől ezt megtanulni egyetlen fröcsögő szájú közszereplő, képviselő sem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése